Lopende beurs:

Southampton Boatshow

Sep 12th - Sep 21st

Locatie:

Southampton

Standhouder:
Duurzame energie tijdens Lowlands festival

Laatste Nieuws:

Zonne-energie Lowlands

2014 Aug 27th

Lowlands is een van de oudste festivals in de Nederlandse geschiedenis. Van 15 tot 17 Augustus 2014 vond in Biddinghuizen de 22e editie van dit festival plaats. Om een idee te krijgen van de omvang van dit festival een paar feiten: 55,000 bezoekers, 8 podia met muziek, 4 podia met culturele acts, een supermarkt en 7 kampeerterreinen voor tenten, caravans en campers. Victrons EasySolar is geïnstalleerd in een laadstation op zonnenergie. Lees het hele artikel

Handleidingen voor SolarSwitch

Meer Power
Meer features

Twee wisselstroom ingangen. Het omschakelsysteem van de Quattro kiest automatisch de ingang waar spanning aanwezig is. Als enige merk integreert Victron alle essentiële functies in één compact apparaat. Het resultaat? Lagere kosten en minder installatietijd.

De nieuwe Quattro. Meer Stroom.

Twee wisselspanning uitgangen

Alle Quattro- en verschillende Multi omvormers/laders hebben nu twee wisselspanning uitgangen. Naast de onderbrekingsvrije hoofduitgang, is er een tweede uitgang beschikbaar die verbonden belastingen ontkoppelt als de accu’s worden gebruikt. Het is, bijvoorbeeld, de perfecte oplossing om te voorkomen dat een waterkoker uw accu ontlaadt.

New Quattro. New Multiplus. Two AC ouputs.