Aankomende beurs:

Öppnar Varv paa Orust

Aug 22nd - Aug 24th

Locatie:

Orust, Sweden

Standhouder:
Mobiele stroom in Leyte, Filippijnen

Laatste Nieuws:

Leyte, Filippijnen

2014 Jun 26th

Voor veel mensen staat november 2013 nog op het netvlies gebrand. De tyfoon Haiyan zorgde voor duizenden slachtoffers en een enorme schade. Van alles dat zich op het pad van het hart van de storm bevond, werd zo’n 70 tot 80% compleet verwoest. Victron Energy trok zich het lot van deze mensen aan en doneerde daarom in december 2013 60 mobiele laders met accu. Inmiddels zijn alle units in gebruik genomen. Lees het hele artikel

Handleidingen voor SolarSwitch

Meer Power
Meer features

Twee wisselstroom ingangen. Het omschakelsysteem van de Quattro kiest automatisch de ingang waar spanning aanwezig is. Als enige merk integreert Victron alle essentiële functies in één compact apparaat. Het resultaat? Lagere kosten en minder installatietijd.

De nieuwe Quattro. Meer Stroom.

Twee wisselspanning uitgangen

Alle Quattro- en verschillende Multi omvormers/laders hebben nu twee wisselspanning uitgangen. Naast de onderbrekingsvrije hoofduitgang, is er een tweede uitgang beschikbaar die verbonden belastingen ontkoppelt als de accu’s worden gebruikt. Het is, bijvoorbeeld, de perfecte oplossing om te voorkomen dat een waterkoker uw accu ontlaadt.

New Quattro. New Multiplus. Two AC ouputs.