Lopende beurs:

Uiva 2014

Aug 21st - Aug 24th

Locatie:

HSK Yacht Club Marina in Lauttasaari, Helsinki

Standhouder:
Biking the Atlantic

Laatste Nieuws:

Biking the Atlantic

2014 Aug 15th

Na het winnen van wedstrijden, zoals meermaals het Ironman-wereldkampioenschap en tevens de Ultra Cycling European cup in 2010, staat Mads nu voor een nog grotere uitdaging aan het begin van een nog onmogelijker avontuur: De Atlantische oceaan overfietsen. De race gaat van de haven van San Sebastián de La Gomera op de Canarische Eilanden naar Antigua in het Caraïbisch gebied.Victron Energy ondersteunt Mads en helpt hem om dit doel te bereiken. Lees het hele artikel

Handleidingen voor SolarSwitch

Meer Power
Meer features

Twee wisselstroom ingangen. Het omschakelsysteem van de Quattro kiest automatisch de ingang waar spanning aanwezig is. Als enige merk integreert Victron alle essentiële functies in één compact apparaat. Het resultaat? Lagere kosten en minder installatietijd.

De nieuwe Quattro. Meer Stroom.

Twee wisselspanning uitgangen

Alle Quattro- en verschillende Multi omvormers/laders hebben nu twee wisselspanning uitgangen. Naast de onderbrekingsvrije hoofduitgang, is er een tweede uitgang beschikbaar die verbonden belastingen ontkoppelt als de accu’s worden gebruikt. Het is, bijvoorbeeld, de perfecte oplossing om te voorkomen dat een waterkoker uw accu ontlaadt.

New Quattro. New Multiplus. Two AC ouputs.