Veldtest

Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime gegevens
-- -- lokale tijd
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Split-cell

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Poly

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

PERC

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

* Dit is een veldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

CAN-bus Temp. Sensor

De CAN-bus Temp. Sensor is een accutemperatuursensor voor het Buck-Boost DC/DC converter-gamma en vormt een essentieel accessoire wanneer de Buck-Boost DC/DC converter verbonden is met een LFP lithium-accu.

Temperatuurwaarneming is nodig wanneer LFP lithium-accu's opgeladen worden aan lage temperaturen. De laadstroom naar een lithium-accu moet verlaagd worden eens de accutemperatuur onder 5 graden zakt en de laadstroom moet stoppen wanneer de temperatuur onder nul zakt.

De CAN-bus Temp. Sensor zorgt hiervoor. Het meet de lithium-accutemperatuur en stuurt dit naar de Buck-Boost DC/DC converter. De Buck-Boost DC/DC converter zal het laden verminderen of stoppen wanneer de accutemperatuur te laag wordt.

Hier bovenop kan de CAN-bus Temp. Sensor ook verbonden worden met de temperatuursensorterminal in een Multi of Quattro, dus de Multi of Quattro kan opladen verminderen of stoppen wanneer de accutemperatuur te laag wordt.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer