Veldtest

Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime gegevens
-- -- lokale tijd
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Uitstraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dit is een veldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

VE.Direct naar VE.CAN interface

De VE.Direct naar VE.CAN interface kabel kan worden gebruikt om BMV-700 informatie beschikbaar te maken op een VE.Can netwerk. Zodat het bijvoorbeeld door een Color Control GX kan worden ingelezen.

Beperkingen:
• de interface-kabel werkt niet met andere VE.Direct producten, zoals Zonneladers, Omvormers en ook niet met de BMV-712 Smart.
• bij gebruik in combinatie met een BMV-702 is er een beperkte functionaliteit met betrekking tot de AUX functie van de BMV: Wordt het gebruikt om de spanning van de startaccu te meten, dan wordt deze spanning naar de VE.Can verzonden. Maar wordt het gebruikt om de temperatuur en/of de middenspanning te meten, dan worden deze gegevens niet naar het VE.Can netwerk verzonden.

VEROUDERD: deze interfacekabel is verouderd. Gebruik in plaats ervan een GX-toestel het biedt meer en betere functionaliteit. Meer gedetailleerde informatie in dit NMEA 2000-hoofdstuk. En lees zeker ook onze Marine MFD integratie-handleiding.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer