Deze website draait volledig op zonne-energie.

Probeer de VRM demo
Totaal geproduceerde zonne-energie
MWh
Watt
zonnerendement
De MultiGrid neemt het risico van instabiliteit van het elektriciteitsnet en energiekosten weg door gebruik te maken van energieopslag en eigen verbruik. De MultiGrid is de VDE-AR-N 4105- en AU 4777,2:2015-goedgekeurde CEC-gecertificeerde versie van de MultiPlus. Door de ingebouwde beveiliging tegen eilandbedrijf is de MultiGrid geschikt landen, zoals Duitsland, Oostenrijk en andere landen. In het Verenigd Koninkrijk wordt de MultiPlus gebruikt, omdat deze is goedgekeurd volgens de G83/2- en G59-3-1-normen die daar zijn vereist.
Modellen: 3000VA

ESS: Energy Storage Systems

MultiGrid is het belangrijkste component in een Victron ESS-systeem, omdat het bijvoorbeeld de flexibiliteit biedt voor de combinatie met MPPT-zonneladers of PV-omvormers voor netontwikkeling. Zie voor voorbeelden en meer informatie de ESS (Energy Storage System) Manual.

Bewaking en regeling op afstand

Bewaak en regel uw MultiGrid en systeem of systemen lokaal (LAN) of op afstand via internet vanuit de hele wereld met de gratis VRM-app en de gratis VRM-portaal-website. De toegang is voor meerdere besturingssystemen mogelijk via een telefoon, tablet, laptop of pc. Het niveau van controle, via de vereiste Color Control GX of Venus GX, van het aanpassen van uw MultiGrid tot aan het instellen van een Geofence voor verhuurvoertuigen en meer is eindeloos.

Automatisch en onderbrekingsvrij omschakelen (UPS-functie)

Als de stroom uitvalt of als de stroomvoorziening via de wal of een aggregaat wordt onderbroken, wordt de omvormer in de Multi automatisch geactiveerd om de stroomvoorziening naar de aangesloten belastingen te verzorgen. Dit gaat zo snel (in minder dan 20 milliseconden) dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord kunnen blijven functioneren.

Nagenoeg onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling

Tot zes Multi's kunnen parallel geschakeld worden om een groter vermogen te kunnen leveren. Voeding via draaistroom of éénfasestroom is ook mogelijk. Op onze datasheets kunt u zien welke modellen deze mogelijkheden wel en niet hebben.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer