Deze website draait volledig op zonne-energie.

Probeer de VRM demo
Totaal geproduceerde zonne-energie
MWh
Watt
zonnerendement
De Maxi GX is onderdeel van de GX-productenfamilie. Het GX-apparaat is het hart van het systeem - het biedt u monitoring en is het communicatiecentrum van uw installatie. 

In vergelijking met andere GX-apparaten heeft de Maxi GX de grootste CPU-kracht en de meeste VE.Direct-poorten: 25. Dit is bij uitstek het GX-apparaat voor grotere systemen met veel VE.Direct MPPT-zonneladers.

Het volle potentieel van Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) biedt u volledige toegang tot zeer uitgebreide besturingselementen en instellingen van alle systeemonderdelen die verbonden zijn met uw Maxi GX. U kunt overal en altijd op afstand inloggen als gebruiker of voor een installatie. Deze krachtige app stelt u tevens in staat om probleemloos diagnoses en analyses van opgeslagen informatie uit te voeren.

Een automatische start/stop-schakelaar voor generators

De Maxi GX kan geprogrammeerd worden om uw generator automatisch aan te schakelen in het geval van een laag voltage, hoge vraag, of een accu die aan het opladen is. Het kan verder aangepast worden om de ontsteking uit te stellen tot aan het einde van ‘stille’ periode om zo ’s nachts onbedoelde overlast te voorkomen.

Afstandsbediening – bedien alles vanaf elke locatie…

De afstandsbedieningsfunctie maakt volledige toegang tot alle instellingen op afstand mogelijk, via het internet en het VRM-portaal.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer