Veldtest

Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime gegevens
-- -- lokale tijd
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Split-cell

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Poly

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

PERC

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

* Dit is een veldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

De Maxi GX is onderdeel van de GX-productenfamilie. Het GX-apparaat is het hart van het systeem - het biedt u monitoring en is het communicatiecentrum van uw installatie. 

In vergelijking met andere GX-apparaten heeft de Maxi GX de grootste CPU-kracht en de meeste VE.Direct-poorten: 25. Dit is bij uitstek het GX-apparaat voor grotere systemen met veel VE.Direct MPPT-zonneladers.

Het volle potentieel van Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) biedt u volledige toegang tot zeer uitgebreide besturingselementen en instellingen van alle systeemonderdelen die verbonden zijn met uw Maxi GX. U kunt overal en altijd op afstand inloggen als gebruiker of voor een installatie. Deze krachtige app stelt u tevens in staat om probleemloos diagnoses en analyses van opgeslagen informatie uit te voeren.

Een automatische start/stop-schakelaar voor generators

De Maxi GX kan geprogrammeerd worden om uw generator automatisch aan te schakelen in het geval van een laag voltage, hoge vraag, of een accu die aan het opladen is. Het kan verder aangepast worden om de ontsteking uit te stellen tot aan het einde van ‘stille’ periode om zo ’s nachts onbedoelde overlast te voorkomen.

Afstandsbediening – bedien alles vanaf elke locatie…

De afstandsbedieningsfunctie maakt volledige toegang tot alle instellingen op afstand mogelijk, via het internet en het VRM-portaal.

Ervaar de kracht van VRM

Zie bewaking op afstand in actie, ervaar VRM in duizenden installaties wereldwijd of log in om aan de slag te gaan.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer