Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

De Maxi GX is onderdeel van de GX-productenfamilie. Het GX-apparaat is het hart van het systeem - het biedt u monitoring en is het communicatiecentrum van uw installatie. 

In vergelijking met andere GX-apparaten heeft de Maxi GX de grootste CPU-kracht en de meeste VE.Direct-poorten: 25. Dit is bij uitstek het GX-apparaat voor grotere systemen met veel VE.Direct MPPT-zonneladers.

Het volle potentieel van Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) biedt u volledige toegang tot zeer uitgebreide besturingselementen en instellingen van alle systeemonderdelen die verbonden zijn met uw Maxi GX. U kunt overal en altijd op afstand inloggen als gebruiker of voor een installatie. Deze krachtige app stelt u tevens in staat om probleemloos diagnoses en analyses van opgeslagen informatie uit te voeren.

Een automatische start/stop-schakelaar voor generators

De Maxi GX kan geprogrammeerd worden om uw generator automatisch aan te schakelen in het geval van een laag voltage, hoge vraag, of een accu die aan het opladen is. Het kan verder aangepast worden om de ontsteking uit te stellen tot aan het einde van ‘stille’ periode om zo ’s nachts onbedoelde overlast te voorkomen.

Afstandsbediening – bedien alles vanaf elke locatie…

De afstandsbedieningsfunctie maakt volledige toegang tot alle instellingen op afstand mogelijk, via het internet en het VRM-portaal.

Ervaar de kracht van VRM

Zie bewaking op afstand in actie, ervaar VRM in duizenden installaties wereldwijd of log in om aan de slag te gaan.

Downloads

Vind een Victron Energy verkoper in de buurt

Vind een verkoper