Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

De Octo GX is het communicatiecentrum van uw installatie. Het apparaat verbindt de componenten met elkaar en zorgt ervoor dat ze in harmonie werken. Het bewaken van live gegevens, en het wijzigen van instellingen wordt uitgevoerd met behulp van uw smartphone (of een ander apparaat) via onze gratis te gebruiken Victron Remote Management Portal, VRM

De Octo GX maakt deelt uit van de GX Product familie. De Octo GX is de beste oplossing voor installaties met veel MPPT-zonneladers, aangezien het beschikt over 10 VE.Direct poorten.

Intuïtief systeemoverzicht - alles wat u moet weten

Zodra u 'aangemeld' bent biedt Octo GX direct een overzicht van uw systeem: Accustatus van laden; huidig stroomverbruik; stroomopbrengst van PV; stroomvoorziening van hoofdnetvoeding/generator.

De volledige kracht van Victron Remonte Management

Victron Remote Management (VRM) biedt u volledige toegang tot de zeer uitgebreide bedieningselementen en instellingen van alle systeemcomponenten die zijn verbonden met uw CCGX, Venus GX of Octo GX. Het maakt mogelijk dat gebruikers op afstand en installateur kunnen inloggen - vanaf elke locatie, op elk moment. Deze krachtige toepassing biedt ook probleemloze diagnostische controles en analyse van gearchiveerde informatie.

Automatische Generator starten/stoppen

De Octo GX kan worden geprogrammeerd om uw generator automatisch te starten - geactiveerd door laagspanning; hoog vermogen; of de accustatus van laden. Het kan verder worden aangepast om de ontsteking uit te stellen tot het einde van 'rustige' periodes - waarbij overlast in het holst van de nacht wordt vermeden.

Afstandsbediening – alles onder controle vanaf elke locatie...

De afstandsbediening biedt visuele toegang tot de live-gegevens en instellingen van uw Octo GX ... en omdat het op afstand is – kunt u dit overal ter wereld doen.

Energieopslagsystemen - 24 uurs bewaking

De Octo GX beheert de Energieopslagsystemen. Het houdt de backup accu´s op 100%; wordt geactiveerd tijdens stroomuitvallen; en zet overtollige (zonne) energie om naar eigen verbruik - wat u geld bespaart. Raadpleeg de ESS (Energy Storage System) handleiding voor voorbeelden en meer informatie.

Ervaar de kracht van VRM

Zie bewaking op afstand in actie, ervaar VRM in duizenden installaties wereldwijd of log in om aan de slag te gaan.

Downloads

Vind een Victron Energy verkoper in de buurt

Vind een verkoper