Deze website draait volledig op zonne-energie.

Probeer de VRM demo
Totaal geproduceerde zonne-energie
MWh
Watt
zonnerendement

Een zonnelader verzamelt energie van uw zonnepanelen en slaat deze op in uw accu's. Met de nieuwste en snelste technologie maximaliseert BlueSolar deze energie-oogst door intelligente aansturing, zodat een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd wordt gerealiseerd. BlueSolar houdt de accu in goede conditie en verlengt zo de levensduur.

Modellen: 12/24/36/48 Volt

Supersnelle Maximum Power Point Tracking

Door constant de door uw zonnepanelen geproduceerde spanning en stroom in de gaten te houden zorgt de MPPT-technologie ervoor dat het beschikbare vermogen van uw panelen volledig wordt benut en voor opslag wordt geoogst. Het voordeel hiervan is het meest merkbaar als de hemel deels bewolkt is en de lichtintensiteit voortdurend wisselt.

Industriële Krachtcommunicaties

De CANbus-connectiviteit staat deze MPPT in staat om de instellingen, laadstatus en gegevens van tientallen eenheden te rangschikken en te synchroniseren.

Met de toevoeging van een GX-apparaat en het internet, is uw installatie verbonden met het Victron Remote Management Portal (VRM). Deze geeft toegaan tot de volledige stroom van uw MPPT, altijd, overal; deze dienst is gratis.


Downloads

Off-grid apartments in The Philippines

Lees het volledige artikel

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer