Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Het EV Charging Station heeft driefasige en enkelfasige capaciteiten. Het EV Charging Station levert een maximum van 22 kW AC in 3-fasen of 7,3 kW in enkelfasige modus.

Het heeft een ingebouwd touchscreen voor rechtstreekse bewaking en regeling vanuit het laadstation. Initiële installatie, instelling en bewaking wordt uitgevoerd vanuit VictronConnect via Bluetooth en/of de geïntegreerde web interface via een WiFi-toegangspunt of een WiFi LAN.

Het is mogelijk het EV Charging Station volledig te integreren en op afstand te monitoren via een Victron Energy GX-apparaat en VRM.

Niet alleen integreert dit EV Charging Station volledig met een Victron Energy GX-apparaat en VRM, wanneer je PV hebt (binnen het Victron ecosysteem), zonnepanelen hebt, kan het ook ingesteld worden om overtollige energie van de zon te gebruiken voor het laden van je auto.Manuele en geplande modi bieden zelfs meer flexibiliteit om te reageren op de noden van de EV, afhankelijk van het systeem.

Het heeft een volledig programmeerbare RGB Lichtring rond de laadpoort dat meerdere lichteffecten toont, afhankelijk van de stroomstatus (ontkoppeld, ladend, geladen, enz.) om snel de apparaatstatus te bepalen.

Downloads & Ondersteuning

Vind een Victron Energy leverancier in de buurt

Vind een leverancier