Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Maritiem

Energie om tot de horizon en verder te gaan.

Of u nu op een kort visreisje gaat of van plan bent om de oceaan over te varen, u hebt betrouwbare energie nodig om optimaal van uw avontuur te kunnen genieten. Maar bij Victron geloven we dat betrouwbaarheid alleen niet genoeg is. Wij geloven in plaats daarvan in Optimal Energy. In onze opinie heeft een boot een intelligent elektriciteitsnet nodig dat zich aanpast aan alle uitdagingen die u onderweg tegen kunt komen. Met ongeëvenaarde betrouwbaarheid, zonder moeite en met een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding. Dat noemen we Optimal Energy.

Optimal Energy voor iedereen

Bij Victron vindt u een volledig assortiment van de allernieuwste producten die aan elke vraag kunnen voldoen. Elk van hen kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften. De mogelijkheden zijn onbegrensd, maar hier zijn enkele voorbeelden om alvast mee te beginnen:

Typische nautische problemen

En hoe we ze oplossen

Omdat we zelf zeezeilers zijn, kennen we alle details die komen kijken bij energie op het water. De afgelopen 45 jaar werkten we nauw samen met onze klanten om nog betere nautische oplossingen te creëren.

01

Beperkt walvermogen,
maximaal comfort

Na een lange dag varen wilt u misschien de kachel even aanzetten, uw koffiezetapparaat aanzetten. De magnetron gebruiken. Voor u het weet, is de walstroomzekering gesprongen. PowerAssist voorkomt overbelasting door de accu als buffer te gebruiken tijdens piekstroombehoefte. En u zult er niets van merken.

02

Slecht vermogen,
soepele prestatie

In een drukke haven kunt u sterke spanningsdalingen in de walstroom tegenkomen. Sommige aggregaten hebben moeite met het produceren van fatsoenlijke AC-stroom. De Victron omvormer/acculaders genieten een reputatie van extreme veerkracht. Ze lossen deze problemen op en veranderen slecht vermogen in perfect vermogen.

03

Meer energie,
kleinere aggregaat

Brandstof kan een groot deel van uw budget uitmaken. De Victron-producten optimaliseren het aggregaat gebruik en minimaliseren de looptijd ervan. Vaak kan er zelfs een kleinere aggregaat gekozen worden. Dit betekent dat u bespaart op installatie-, onderhouds- en brandstofkosten.

04

Minder sterke zon,
optimale zonnepaneelopbrengst

Zonnepanelen in een nautische omgeving komen met hun eigen specifieke uitdagingen: Er is maar beperkte ruimte en er zijn schaduwen van de tuigage. Hun prestaties veranderen voortdurend. De zonneladers van Victron gebruiken ultrasnelle maximale power point tracking om elke druppel stroom uit de panelen te trekken.

05

Niet altijd aanwezig,
altijd perfecte controle

Of u nu aan boord of thuis bent, u heeft altijd de perfecte controle over onze aangesloten slimme producten. U ziet meteen wat de status van het vermogen is. En u kunt zelfs alarmmeldingen vanuit huis afhandelen.

Onze elektrische systemen stellen u in staat om langere tijd losgekoppeld te zijn van het net, terwijl u comfortabel woont en op afstand werkt aan boord van uw drijvende huis.

Met de waterdichte acculaders en DC-DC-omvormers kunt u echt zorgeloos wedstrijdvissen.

Bij het rondreizen van de wereld is het van cruciaal belang om duurzame, betrouwbare energie aan boord te hebben.

De bemanning van Stødig
Leandri Language
Jon Sanders
Oprichters van het Arctic Lifeboat Initiative
Competitief baarsvissen - Fishing League Worldwide
Heeft 10 keer rond de wereld gevaren, oprichter No Plastic Oceans Initiative
Bekijk het verhaal Bekijk het verhaal Bekijk het verhaal

Uw browser lijkt de nieuwste technologieën, om deze sectie correct te zien, niet te ondersteunen; overweeg het gebruik van een moderne browser.

Duik in de wereld van maritieme energie

Zoek een leverancier in de buurt

Ons gevestigde wereldwijde netwerk van lokale Victron Professionals is toegewijd u te helpen bij het vinden van een optimale oplossing voor uw uitdaging.

Vertrouw op onze wereldwijde service

Bij Victron vinden we het belangrijk dat klanten snel en vakkundig worden geholpen. Dit is de reden waarom ons wereldwijde netwerk van Victron Professionals de hoogste technische knowhow heeft en zich inzet om zo snel mogelijk reparaties uit te kunnen voeren,

zodat u uw reis kunt beginnen of voortzetten, waar u ook heen gaat.