Veldtest

Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime gegevens
-- -- lokale tijd
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Uitstraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dit is een veldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

Ondersteuning

Garantie en reparaties

Na het decennialang aangaan van energie-uitdagingen met behulp van innovatie, weten we hoe we een breed scala aan robuuste verbonden producten kunnen maken die blijven presteren, zelfs in het meest barre klimaat. Dit in combinatie met onze standaard garantie van 5 jaar zorgt voor gemoedsrust voor de komende jaren. En als er iets mis gaat, dan kunt u er zeker van zijn dat onze snelle en eerlijke reparatiediensten, aangeboden via ons wereldwijde netwerk van dealers, aan uw zijde staan.
warranty

5 jaar garantie

Uit te breiden tot 10 jaar

Victron Energy biedt 5 jaar standaardgarantie op energieproducten*. * Dit kan worden uitgebreid tot 10 jaar voor een extra 10 % van de initiële investering. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie of dien een ondersteuningsverzoek bij uw dealer in voor de afhandeling van garantieclaims. * behalve voor onze accu's: voor loodzuuraccu's bieden we 2 jaar garantie en voor lithium 3 jaar.

Reparaties

Wereldwijd reparatienetwerk

Onze erkende dealers zijn verantwoordelijk voor het geven van instructies om een snelle en efficiënte reparatie mogelijk te maken. Ze kunnen vertrouwen op ons grote, wereldwijde reparatienetwerk dat zelfs de meest afgelegen gebieden dekt met een snelle en eerlijke service.