Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Professionele voertuigen

Gedreven door kennis.

Injured person put into an ambulance

Professionele voertuigen

Hoe voorzie je een mobiele bedrijf van energie?

De oplossing wordt aangedreven door knowhow. Tijdens een periode van meer dan 45 jaar, hebben we geleerd hoe we kwaliteit en prijs kunnen balanceren zonder afbreuk te doen aan prestaties. Onze klanten waarderen de geruststelling en betrouwbaarheid die onze stroomoplossingen bieden. Ze weten dat we niet beknibbelen, ze weten dat ons familiebedrijf gebouwd is op een stevig fundament waarop ze altijd kunnen vertrouwen.
Icon of a car
Bewezen krachtige autotechnologie
Icon showing Victron products
Compleet assortiment voor alle uitdagingen
5 years warranty
5-jaar garantie op hardware
Icon of a lightbulb
45 jaar knowhow
Icon of a globe
Wereldwijde ondersteuning
Tools in the back of a service van

De juiste gereedschappen

Juiste investeringen.

Het juiste gereedschap voor de klus verdient het juiste energie systeem aan boord. Eentje dat precies doet wat u wilt, wanneer u het nodig hebt. Een die keer op keer aan zijn specificaties voldoet. Na 45 jaar probleemoplossing en innovatie weten wij wat het betekent om aan de hoogste eisen te voldoen. Dankzij onze uitgebreide knowhow in de automobielsector kunnen wij met een gerust hart 5 jaar garantie geven, zodat de eindgebruiker jarenlang kan rekenen op een solide investering.

Complete besturing overal vandaan.

Overal nieuwe mogelijkheden.

Customer using VictronConnect app

Of je 'gereedschap' nu een ambulance, een mobiel verkeersbord of een tv-zender is, je wilt altijd volledige controle hebben over je energiesituatie. Dankzij de knowhow die aan de basis ligt van onze connected producten kun je je voertuigen monitoren, je systemen optimaliseren en uitdagingen oplossen via onze App, waar je ook bent. Onze oplossingen voor bewaking op afstand bieden nieuwe zakelijke mogelijkheden voor serviceprofessionals, zoals proactieve service- en onderhoudscontracten.

Oplossingen

Victron Energy heeft een van het meest uitgebreide aanbod aan stroomvoorzieningsapparatuur om uw geniale werk van stroom te voorzien. Onze moderne oplossingen richten zich op de meest typische auto problemen en kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar hier zijn enkele voorbeelden om alvast mee van start te gaan

Typische problemen van professionele voertuigen

Hoe ze op te lossen

Ons team van professionals blijft altijd in nauw contact met de klanten. De laatste 45 jaar hebben we auto energievoorziening door en door leren kennen. Deze nauwe band heeft ons geholpen om nu de beste auto energie oplossingen te maken.

01

Altijd aan.
Altijd gereed.

Als elke seconde telt om een leven te redden, dan kan het belang van een betrouwbaar mobiel energiesysteem niet worden onderschat. Het is bewezen dat onze robuuste systemen keer op keer ongeëvenaarde betrouwbaarheid leveren. Dit wordt gekenmerkt door ons wereldwijde marktleiderschap in stroomvoorzieningsapparatuur voor ambulances. Ons hele modulaire aanbod is gebouwd met dezelfde kwaliteit, dus ongeacht of uw systeem een ambulance of een ijscowagen is, met Victron Energy staat het altijd klaar om in actie te komen.

02

Vermogens pieken
Op de juiste manier opgevangen.

Professioneel elektrisch gereedschap kan tijdelijk een piekvermogen vereisen, vooral als ze opgestart worden. De Victron Energy-omvormers voor professioneel gebruik beschikken allemaal over een zeer hoog piekvermogen, gemiddeld twee keer hun specificaties voor continue stroomvoorziening. Met de Pure Sine Wave-technologie worden gevoelige elektronica, zoals computers, veilig gevoed. Dit betekent dat u elke belasting altijd en overal probleemloos kunt voeden.

03

Slimme dynamo's.
Slimmer laden.

Euro 5/6-motoren zijn de nieuwe standaard in de zakelijke vloot en worden geleverd met smart (variabele spanning) dynamo's, die de uitvoer regelen op basis van de bedrijfsomstandigheden van het voertuig. Dit zorgt ervoor dat het opladen van een secundair accusysteem tot een bruikbaar niveau onsuccesvol is. Ons brede aanbod van DC-DC-acculaders en Smart BMS-producten zorgen ervoor dat zowel loodzuur- als lithiumserviceaccu’s correct kunnen worden opgeladen, zonder dat de smart dynamo of de accu's beschadigd worden. Sterker nog, met Victron Energy kunt u elke dynamo veilig combineren met een serviceaccu.

04

Accu's.
Long Live Accu's.

Dankzij 45 jaar expertise op het gebied van accuontwikkeling, bieden onze producten uitstekende bescherming en maximale zorg. Ze gebruiken de beste adaptieve oplaadalgoritmen voor alle soorten accu’s, waardoor ze een lange levensduur hebben. Victron Energy levert professionele accu’s met hoogwaardige prestaties die grondig zijn getest. Onze informatiebladen geven een volledig beeld van de prestaties en de verwachte levensduur, wat betekent dat u niet voor verrassingen op het gebied van investeringen komt te staan.

05

Minder sterke zon,
optimale zonnepaneelopbrengst

Zonnepanelen op voertuigen brengen specifieke uitdagingen met zich mee: de ruimte is vaak beperkt en de schaduwen veranderen snel op de weg. Daarom fluctueren de prestaties van de zonnepanelen voortdurend. De zonneregelaars van Victron Energy maken gebruik van ultrasnelle, maximale powerpoint-tracking-technologie om elke druppel energie uit uw panelen te halen. Zonne-energie zorgt ervoor dat uw accu's voor u klaar staan en de behoefte aan elektrisch vermogen dat door de motor wordt gegenereerd verminderd wordt.

06

Meer energie,
kleinere aggregaat

Een groot deel van uw budget kan uit brandstofkosten bestaan. De producten van Victron Energy optimaliseren het gebruik van het aggregaat en minimaliseren de looptijd ervan. Vaak kunt u zelfs voor een kleinere aggregaat kiezen. Dit betekent dat u bespaart op installatie-, onderhouds- en brandstofkosten.

Read more
Read less

Smart BMS CL 12/100

Orion TR Smart DC-DC Charger

Veilig combineren van elke dynamo met Smart Lithium accu's.

Compact Battery Management System met stroombegrenzing

Veilig combineren van elke dynamo met elke service accu

Professionele DC naar DC 3 traps acculader

Specs