Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Terug naar resultaten

Laden...

Met wie contact opnemen

Onze verschillende typen leveranciers

Met behulp van een zorgvuldig geselecteerd netwerk van leveranciers biedt Victron Energy een wereldwijde service. Wij streven ernaar om altijd op de best mogelijke manier te adviseren en van dienst te zijn. Al onze leveranciers zijn getraind om exacte behoeften te vertalen in robuuste oplossingen. Met wie het beste contact opgenomen kan worden, hangt af van de huidige en toekomstige servicebehoeften en -verwachtingen.

Guy explaining Victron gear to someone else

Waarom Victron Energy?

Victron Energy heeft een breed scala aan modulair verbonden producten die energie op tijd leveren, elke keer weer. Victron Energy-apparatuur voldoet aan de specificaties, zowel qua prestaties als verwachte levensduur (indien gebruikt zoals bedoeld). Onze garantie van 5 jaar en ons beleid met betrekking tot eerlijke en snelle reparaties betekent dat uw investering beschermd is en dat u in de meeste gevallen niet in de steek gelaten zult worden.

Ons wereldwijde netwerk van hoogopgeleide distributeurs, installateurs en servicepartners staat altijd klaar om te helpen. Van voorraadadvies en aanbevelingen voor installatie tot nazorg en technische ondersteuning. Met het Victron Energy team, hun partners en community kunt u er altijd zeker van zijn dat de kracht van know-how aan uw zijde staat.

Dankzij de terugkoppeling van klanten, het delen van gegevens en kennis, kunnen wij 24/7 innoveren. Wij worden gedreven door know-how, het houdt ons én onze klanten gaande - zeker van een goede investering voor de komende jaren.

Aangedreven door knowhow