Veldtest

Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime gegevens
-- -- lokale tijd
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Split-cell

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Poly

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

PERC

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

* Dit is een veldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

Pure sinusgolf uitgang, hoog piekvermogen en hoge efficiëntie. Gecombineerde hoogfrequentie- en lijnfrequentietechnologieën zorgen voor het beste van beide werelden.

SinusMax - Superieure techniek
De Phoenix omvormerserie is ontwikkeld voor professioneel gebruik en is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. De ontwerpcriteria waren het produceren van een echte sinusomvormer met geoptimaliseerde efficiëntie, maar zonder compromis wat betreft de prestaties. Door gebruik te maken van hybride HF-technologie is het resultaat een product van topkwaliteit met compacte afmetingen, licht in gewicht en in staat om probleemloos stroom te leveren aan elke belasting. 

Mogelijkheid tot parallelle en 3-fasenwerking
Tot 6 Phoenix Inverter-omvormers kunnen parallel werken om een hoger vermogen te realiseren. Zes units van 24 V 5000 VA bijvoorbeeld, leveren een uitgangsvermogen van 24 kW / 30 kVA. Werking in 3-fasenconfiguratie is ook mogelijk.

Modellen: 3000VA - 5000VA

Downloads

Mobile Clinic Ghana

Lees het volledige verhaal

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer