Veldtest

Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime gegevens
-- -- lokale tijd
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Split-cell

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Poly

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

PERC

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

* Dit is een veldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

Maritieme MFD GX integratie – Furuno
De maritieme MFD GX integratie stelt u in staat om eenvoudig een multifunctioneel beeldscherm aan te sluiten op het hart van uw energiesysteem zoals de Cerbo GX of de MultiPlus-II GX. Eenmaal aangesloten kan u eenvoudig het energiesysteem van uw boot bewaken en bedienen vanaf uw glass bridge. Bekijk wat u nog meer kunt doen met onze maritieme energieoplossingen.

Real-time inzicht, volledige controle

Bewaak de AC- / DC-belastingen, walstroom en aggregaat status of controleer de accu’s in een oogwenk. Regel eenvoudig de ingangsstroomlimiet van de walstroom of schakel uw omvormer IN, of UIT of stel deze in op Alleen Laden wanneer u de boot aan de kade achterlaat. Open de Victron Remote Console om volledige controle over het gehele systeem te krijgen. Alles via de intuïtieve en overzichtelijke interface.

Uitgebreid inzicht in meerdere accu’s.

Onze laders zorgen goed voor uw accu’s aan boord. Met het MFD (multifunctioneel scherm) heeft u een gedetailleerd inzicht in alles: controleer meerdere laadstatus percentages van uw service accu’s en de spanning van secundaire accu’s voor het starten van de motor, boegschroeven, lieren, aggregaat, etc. zodat u nooit onverwacht zonder energie zit.

Altijd de perfecte controle met Victron Energy

Met een Victron Energy GX-apparaat heeft u altijd de perfecte controle over het energiesyteem van uw boot, waar u ook bent. Gebruik simpelweg VictronConnect of het Victron Remote Monitoring (VRM)-portaal om direct te zien hoe uw (kritische) energievoorzieningen presteren. Verander elke instelling om het systeem te optimaliseren. Volg waarschuwingen op en los problemen op afstand op, door uzelf of door uw Victron geautoriseerde professional, die u altijd graag verder helpt. We doen er alles aan om u te ondersteunen. Zodat u kunt blijven doen wat u het beste doet.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer