Deze website draait volledig op zonne-energie.

Probeer de VRM demo
Totaal geproduceerde zonne-energie
MWh
Watt
zonnerendement

Gebruik de VictronConnect-app om uw Victron-product te configureren, controleren, actualiseren en diagnoses uit te voeren. Beschikbaar voor Android, iOS, Windows, and macOS X.

Het kan verbinding maken met Victron-producten via Bluetooth, usb en wifi/LAN/internet.

Beheren

Realtime inzicht, volledige controle

Krijg realtime en historische gegevens van elk Victron-product via Bluetooth, USB of uw lokaal regionetwerk via uw GX-toestel. VictronConnect werkt op uw iOS- en Android-telefoon evenals op uw laptop op Windows en Mac, dit alles via een intuïtieve en schone interface.

Bedienen

Controleer uw toestellen met gemak

Buiten uw toestel beheren kan u het ook bedienen. Controleer makkelijk de stut stroominvoer vermogenslimiet of schakelaar op uw inverter via de VictronConnect-app. Samen met onze VE.Bus Smart dongle is dit een ideale instap-gebruikersinterface voor een compleet RV of Marine Victron-systeem.

Configureren

Configureren

VictronConnect is het perfecte instrument voor installateurs om snel en efficient een systeem te configureren na het bedraden ervan.

Firmware-updates

Veilig en makkelijk updaten van firmware

Met VictronConnect is het veilig, snel en makkelijk om een firmware-update van Victron-producten uit te voeren. Er is geen internetverbinding vereist; en er moeten geen bestanden geselecteerd of gedownload worden. Gewoon verbinden met het product.

VictronConnect

VictronConnect stelt je in staat om de live-status en configuratie van alle Victron-producten te verkrijgen, die Bluetooth hebben of die aangesloten zijn op een VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer