Veldtest

PV Modules

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime data
-- -- Lokale tijd
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Uitstraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dit is eenveldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

Gebruik de VictronConnect-app om uw Victron-product te configureren, controleren, actualiseren en diagnoses uit te voeren. Beschikbaar voor Android, iOS, Windows, and macOS X.

Het kan verbinding maken met Victron-producten via Bluetooth, USB en wifi/LAN/internet.

Beheren

Realtime inzicht, volledige controle

Krijg realtime en historische gegevens van elk Victron-product via Bluetooth, USB of uw lokaal regionetwerk via uw GX-toestel. VictronConnect werkt op uw iOS- en Android-telefoon evenals op uw laptop op Windows en Mac, dit alles via een intuïtieve en schone interface.

Bedienen

Controleer uw toestellen met gemak

Buiten uw toestel beheren kan u het ook bedienen. Controleer makkelijk de stroominvoer vermogenslimiet of schakelaar op uw inverter via de VictronConnect-app. Samen met onze VE.Bus Smart dongle is dit een ideale instap-gebruikersinterface voor een compleet RV of Marine Victron-systeem.

Configureren

Configureren

VictronConnect is het perfecte instrument voor installateurs om snel en efficient een systeem te configureren na het bedraden ervan.

Firmware-updates

Veilig en makkelijk updaten van firmware

Met VictronConnect is het veilig, snel en makkelijk om een firmware-update van Victron-producten uit te voeren. Er is geen internetverbinding vereist; en er moeten geen bestanden geselecteerd of gedownload worden. Gewoon verbinden met het product.

VictronConnect

VictronConnect stelt je in staat om de live-status en configuratie van alle Victron-producten te verkrijgen, die Bluetooth hebben of die aangesloten zijn op een VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer