Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Terug naar resultaten

Laden...

Met wie contact opnemen

Onze verschillende types dealers

Met behulp van een zorgvuldig geselecteerd netwerk van distributeurs biedt Victron Energy wereldwijde dienstverlening. We streven ernaar om u altijd op de best mogelijke manier te adviseren en van dienst te zijn. Al onze distributeurs werden opgeleid om uw vragen op de juiste wijze op te lossen. De beste persoon om contact mee op te nemen, hangt af van uw huidige en toekomstige servicebehoeften.

Guy explaining Victron gear to someone else

Vraag onze dealers naar de juiste oplossing

Victron Energy heeft een van de grootste productassortimenten op de markt. We hebben wereldwijd meer dan 750 professionele dealers. Zij kunnen u de beste stroomoplossingen bieden, ongeacht de uitdaging.

Victron Energy-distributeurs helpen u graag verder en zijn toegewijd u het juiste advies te geven, zelfs als u andere dingen in gedachten heeft. Ze doen er alles aan u tevreden te houden en om uw investeringen voor de aankomende jaren veilig te stellen.

Neem voor advies of een snelle check contact op met een van onze specialisten, inclusief webshops*.

Waarom Victron Energy?

Victron Energy heeft een breed scala aan modulair verbonden producten die energie op tijd leveren, elke keer weer. Victron Energy-apparatuur voldoet aan de specificaties, zowel qua prestaties als verwachte levensduur (wanneer gebruikt zoals bedoeld). Onze garantie van 5 jaar en ons beleid met betrekking tot eerlijke en snelle reparaties betekent dat uw investering beschermd is en dat u in de meeste gevallen niet in de steek gelaten zult worden.

Ons wereldwijde netwerk van hoogopgeleide distributeurs, installateurs en servicepartners staat altijd klaar om te helpen. Van voorraadadvies en aanbevelingen voor installatie tot nazorg en technische ondersteuning. Met het Victron Energy team, hun partners en community kunt u er altijd zeker van zijn dat de kracht van know-how aan uw zijde staat.

Dankzij de terugkoppeling van klanten, het delen van gegevens en kennis, kunnen wij 24/7 innoveren. Wij worden gedreven door know-how, het houdt ons én onze klanten gaande - zeker van een goede investering voor de komende jaren.

Aangedreven door knowhow