Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70

De GX Touch 50 en GX Touch 70 zijn beeldschermaccessoires voor onze Cerbo GX. Het vijf en zeven inch touchscreen geeft meteen een overzicht van uw systeem en stelt u in staat in een oogwenk instellingen aan te passen. Verbind de Cerbo GX simpelweg met een kabel, hun zeer dunne waterdichte design, top monteerbare setup en eenvoudige installatie zorgen voor veel flexibiliteit bij het creëren van een helder en schoon dashboard. 

Bekijk de nieuwe video die alles uitlegt wat u moet weten over het installeren van de nieuwe Cerbo GX & GX Touch 50.

Beschermd

De GX Touch beschermkap (niet voor de GX Touch 50 & 70 Flush) zijn niet gewoon accessories, ze zijn je systeem’s  bewakers. Ze beschermen het GX Touch-beeldscherm tegen water, stof en zelfs UV-licht, zorgend voor diens gebruiksduur en prestaties.

Eenvoudig gemonteerd

De GX Touch is geoptimaliseerd tot meer dan het naleven van de normen van installatie-experten. Het scherm is eenvoudigweg met bouten bevestigd bovenop een dashboard, de noodzaak eliminerend perfecte stroomonderbrekers te creëren (zoals met de Color Control GX).  het kan ook verzonken of zelfs in reliëf op het onbelegbare oppervlak worden gemonteerd en met slechts één kabel worden aangesloten, zodat je niet veel draden naar een dashboard hoeft te brengen.

Metgezellen

De GX Touch is een metgezel van de Cerbo GX, het volledig nieuwe communicatiecentrum staat u toe uw systeem steeds perfect te regelen van waar u zich ook bevindt en maximaliseert diens prestaties. Maak eenvoudig verbinding via ons Victron Remote Management (VRM)-portaal, of krijg direct toegang, door gebruik te maken van een GX Touch, een multifunctioneel beeldscherm of onze VictronConnect-app dankzij het ingebouwde WiFi-toegangspunt. Deze nieuwste toevoeging tot het GX-gamma combineert het beste van connectiviteit, het herdefiniëren van slimme stroomoplossingen in alle opzichten.

Ervaar de kracht van VRM

Zie bewaking op afstand in actie, ervaar VRM in duizenden installaties wereldwijd of log in om aan de slag te gaan.

Downloads & Ondersteuning

Cerbo GX & GX Touch 50

The new Cerbo GX, along with the optional GX Touch 50 display, were announced and demonstrated at METS, November 2019 . Personally I'm a great fan of GX devices, the Color Control GX, Venus GX and more - all being a part of the Victron GX product range . Detailed introductory blogpost by Panbo However, my 6 years personal experience is with the Color Control GX model - so I'd be doing...
Lees meer

Vind een Victron Energy leverancier in de buurt

Vind een leverancier