Deze website draait volledig op zonne-energie.

Probeer de VRM demo
Totaal geproduceerde zonne-energie
MWh
Watt
zonnerendement

Quattro

3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA - 15kVA

Omvormer/acculaders

Twee wisselstroomingangen met geïntegreerde omschakelaar
De Quattro kan worden aangesloten op twee onafhankelijke AC-bronnen, bijvoorbeeld walstroom en een aggregaat of twee aggregaten. De Quattro schakelt automatisch over naar de actieve bron.

Twee AC-uitgangen
De hoofduitgang heeft onderbrekingsvrije functionaliteit. In geval van een stroomstoring of als de voeding van de walstroom of het aggregaat worden onderbroken, neemt de Quattro de stroomvoorziening over voor de aangesloten belastingen. Dit gaat zo snel (in minder dan 20 milliseconden) dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord kunnen blijven functioneren. De tweede uitgang wordt alleen actief als er wisselspanning beschikbaar is bij één van de ingangen van de Quattro. Belastingen die de accu's niet dienen te ontladen, zoals airconditioning of een waterkoker, kunnen op deze uitgang worden aangesloten.

Unieke PowerAssist-functionaliteit
De Quattro voorkomt overbelasting van een beperkte AC-bron. Ten eerste wordt het opladen van de accu automatisch beperkt, anders zou de accu overbelast raken. Het tweede niveau vergroot de uitgangsspanning van een aggregaat of walstroomvoorziening met het vermogen van de accu.

Nagenoeg onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling
Tot 6 Quattro's kunnen parallel geschakeld worden om een groter vermogen te verkrijgen. Voeding via draaistroom of één-fase stroom is ook mogelijk.

Lees volledige beschrijving Verberg informatie

Meer informatie

Afsanah’s guest house

Afsanah’s guest house

Lees het volledige artikel