Veldtest

Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime gegevens
-- -- lokale tijd
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Split-cell

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

Poly

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

PERC

2500Wp --
Totale zonneopbrengst: --

* Dit is een veldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

De GX Tank 140 kan tot 4 tankniveausensoren aflezen. Het is een accessoire voor ons aanbod van GX-systeem bewakingsproducten, waarvan de Cerbo GX het meest gebruikte model is.

Tankniveaus kunnen zowel lokaal in het systeem afgelezen worden, zie schermafbeelding, maar ook op afstand via ons VRM Portal.

De GX Tank 140 is compatibel met zowel stroomsensoren (4 tot 20 mA) als spanningsensoren (0 tot 10V). De aansluiting op het GX-apparaat is via USB, dit is ook hoe de GX Tank 140 voeding krijgt: er zijn geen extra voedingskabels nodig.

De bedrading van de tanksensor is zo eenvoudig mogelijk gehouden: twee van de vier ingangen leveren een 24V-voedingsbron om de sensor te voeden. De andere twee kanalen hebben wel een externe voedingsbron nodig. Daarvoor is een voedingsaansluitklem samen met gezekerde uitgangen voorzien.

Het hoge en lage niveau is instelbaar, zodat ook sensoren gebruikt kunnen worden die slechts een gedeelte van de schaal gebruiken, bijvoorbeeld 0 tot 5V.

Om een stabiele aflezing te krijgen, kunnen de metingen gedempt worden. Het dempen kan worden geconfigureerd tussen 1 en 60 seconden.

Defecte sensoren en bedradingsproblemen worden gedetecteerd: er wordt een alarm gegenereerd als de waardes buiten het bereik vallen.

Voor toepassing aan boord kan het GX-apparaat deze tankniveaus versturen op het NMEA 2000-netwerk, zodat deze ontvangen kunnen worden door andere beeldschermen zoals een MFD.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer