Veldtest

PV Modules

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime data
-- -- Lokale tijd
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Uitstraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dit is eenveldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

De GX Tank 140 kan tot 4 tanklevelsensoren aflezen. Het is een accessoire voor ons aanbod van GX-systeem bewakingsproducten, waarvan de Cerbo GX het meest gebruikte model is.

Tankniveaus kunnen zowel lokaal in het systeem afgelezen worden, zie schermafbeelding, maar ook op afstand via ons VRM Portal.

De GX Tank is compatibel met zowel stroomsensoren (4 tot 20 mA) als voltagesensoren (0 tot 10V). De aansluiting op het GX-apparaat is via USB, dit is ook hoe de GX Tank 140 voeding krijgt: er zijn geen extra voedingskabels nodig.

De bedrading van de tanksensor is zo simpel als mogelijk gehouden: twee van de vier ingangen leveren een 24 V-voedingsbron om de sensor te voeden. De andere twee kanalen hebben wel een externe voedingsbron nodig. Daarvoor is een voedingingangsklem samen met gezekerde uitgangen voorzien.

Het hoge en lage limiet is configureerbaar, zodat ook sensoren gebruikt kunnen worden die slechts een gedeelte van de schaal gebruiken, bijvoorbeeld 0 tot 5 V.

Om een stabiele aflezing te krijgen, kunnen de metingen gedempt worden. Het dempen kan worden geconfigureerd tussen 1 en 60 seconden.

Defecte sensoren en bedradingsproblemen worden gedetecteerd: er wordt een alarm gegenereerd als de waardes buiten het bereik vallen.

Voor toepassing in de zeevaart kan het GX-apparaat deze tankniveaus versturen op het NMEA 2000-netwerk, zodat deze ontvangen kunnen worden door andere beeldschermen zoals een MFD.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer