Veldtest

PV Modules

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Realtime data
-- -- Lokale tijd
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Uitstraling
Roemenië
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dit is eenveldtest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie,Onderzoek wat de beste oplossing is voor uw eigen situatie, aangezien de resultaten verschillen op basis van omgevingsinvloeden.

De SmartSolar MPPT RS zonnelaadregelaars zijn de oplossing van Victron voor systemen met grote reeksen verbonden PV-series die 48 VDC-accubanken laden. Dit product is perfect voor grote zelfvoorzienende en met het netwerk verbonden accusystemen.

Beschikbaar in een 5,76 kW- en 11,52 kW-model, functies omvatten een brede 80-450 VDC werkende zonnespanninginvoer, onafhankelijke traceerinvoeren, volledige connectiviteit, geïsoleerde PV-verbindingen, weergavescherm, volledig programmeerbare acculaadparameters en actieve koeling. Het nieuwe metalen omhulsel ontwerp en volledig bedekte elektrische verbindingen verbeteren de veiligheid en moderniseren de presentatie in lijn met de nieuwste reeks van Victron-procederen.

Modellen: 48 Volt

MPPT: Ultra snel Maximum Power Point Tracking

De SmartSolar RS zonnelaadregelaar verbindt met een PV-serie van tussen 80 en 450 Volt Voc en zal efficiënt uw 48 V-accubank laden met ofwel 100 A of 200 A. De laadinstellingen zijn volledig programmeerbaar en kunnen ingesteld worden voor verschillende accusamenstellingen, zoals lood-zuur, lithium en meer.

Opstellen en controleren met VictronConnect

De SmartSolar RS laadregelaar kan van op afstand geregeld worden en geconfigureerd over Bluetooth via de VictronConnect App. Dit staat toestelopstelling, beheer en onmiddellijke informatie toe, zoals accuspanning en stroom, PV-spanning en stroom, historische gegevens en trends.

Ketting Extra Toestellen

De SmartSolar RS laadregelaar is uitgerust met VE.Can bus-poorten. Dit staat communicatie toe met extra SmartSolar RS & VE.Can MPPT-toestellen. De extra toestellen vormen een eenvoudige “ketting” met elkaar met een RJ45-kabel.
Wanneer met elkaar verbonden zullen alle individuele laadregelaars hun laadstadia synchroniseren. Ze kunnen ook hun gegevens verzenden via dezelfde kabel voor het controleren met een GX-toestel (zoals de Cerbo GX).

Controleren en regelen op afstand

Wanneer het GX-toestel met het toestel verbonden is, levert het Victron Beheer Op Afstand-portaal (VRM) toegang tot het volledige vermogen van uw SmartSolar RS laadregelaars.
Wanneer uw installatie verbonden is met een GX-toestel en het internet levert Victron Beheer Op Afstand-portaal (VRM) toegang tot het volledige vermogen van uw MPPT, altijd, overal; gratis. 
Voor installaties op afstand - zelfs wanneer er geen internetverbinding in de buurt is - kan u uw MPPT regelen door de  GlobalLink 520 te verbinden.

SmartSolar Beeld

De SmartSolar RS laadregelaar is uitgerust met een beeld op het voorpaneel. Het beeld leest accuvolts, laadstroom en spanningen van beide series individueel, inclusief ogenblikkelijke en totale cijfers en toestelstatus, inclusief mogelijke foutcodes.

I/O-verbindingen

De SmartSolar RS laadregelaar is uitgerust met een programmeerbare relais en opties voor afstandswaarneming voor temperatuur en spanning. De invoer op afstand kan de Victron smallBMS en andere types van BMS aanvaarden met toestaan-tot-laden signalen.  

VictronConnect

VictronConnect stelt je in staat om de live-status en configuratie van alle Victron-producten te verkrijgen, die Bluetooth hebben of die aangesloten zijn op een VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer