Deze website draait volledig op zonne-energie.

Probeer de VRM demo
Totaal geproduceerde zonne-energie
MWh
Watt
zonnerendement

MultiPlus

800VA - 5kVA

Omvormer/acculaders

Multifunctioneel
De MultiPlus is een krachtige zuivere sinusgolf-omvormer, een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing. De modellen variëren van 800 VA tot 5000 VA per module.

Unieke PowerAssist-functionaliteit
De MultiPlus voorkomt overbelasting van een beperkte AC-bron. Ten eerste wordt het opladen van de accu automatisch beperkt anders zou de accu overbelast raken. Het tweede niveau vergroot de uitgangsspanning van een aggregaat of walstroomvoorziening met vermogen van de accu.

Automatisch en onderbrekingsvrij omschakelen (UPS functie)
In geval van een stroomstoring of als het aggregaat aan wal is losgekoppeld, wordt de omvormer in de Multi automatisch geactiveerd en zorgt vervolgens voor de stroomvoorziening voor de aangesloten belastingen. Dit gaat zo snel (in minder dan 20 milliseconden) dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord kunnen blijven functioneren.

Nagenoeg onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling
Tot 6 Multi's kunnen parallel geschakeld worden om een groter vermogen te kunnen leveren. Voeding via draaistroom of één-fase stroom is ook mogelijk. Op onze datasheets kunt u zien welke modellen deze mogelijkheden wel en niet hebben.

Lees volledige beschrijving Verberg informatie

Meer informatie

Aluca