Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VRM - Bewaking op afstand

Bewaak, beheer en optimaliseer uw Victron Energy-systemen op afstand en signaleer mogelijke problemen vroegtijdig door waarschuwingen en alarmen in te stellen. Met de meest up-to-date Remote Monitoring-oplossing ter wereld, bent u altijd perfect in controle, waar u ook bent.

VRM is gratis en werkt met een GX-apparaat zoals de Cerbo GX met internetverbinding of de GlobalLink 520 voor kleinere systemen. 

Bewaak

Real-time inzicht. Complete controle

Bewaak de accu laadstatus, stroomverbruik, energie-opbrengst van de zonnepanelen, aggregaat en het net in real-time. Optimaliseer de energie-opbrengst en het gebruik met historische grafieken en gedetailleerde analytische rapporten. Signaleer mogelijke problemen vroegtijdig door het instellen van meldingen en daaropvolgende alarmen om definitieve storing van het systeem te voorkomen.

Beheer

Installeer overal. Van overal beheren

Controleer eenvoudig de walstroom aansluiting en accu temperaturen, schakel de omvormer in (auto)start / stop aggregaten en stel zelfs stille perioden in om te voorkomen dat het aggregaat midden in de nacht opstart. Met VRM kunt u elke instelling wijzigen, alarmen opvolgen, diagnostiche controles uitvoeren en problemen oplossen van waar u ook bent.

Optimaliseer

Aanpassen op het echte leven in real-time

Met altijd veranderende omstandigheden in het echte leven los van het net, is inzicht en actie gebaseerd op real-time parameters cruciaal voor optimale werking en gebruik van het systeem. Met VRM kunnen intelligente regels gemakkelijk opgesteld worden, zodat het systeem in real-time problemen in het echte leven tegen kan gaan. Met inzicht in de gegevens, kunnen gebruikers los van het net hun gedrag met betrekking tot energieverbruik beter balanceren met de energie-opbrengst, bijvoorbeeld door alleen gebruik te maken van zware apparaten wanneer de PV-opbrengst voldoende is.

Pro-actieve onderhoudsdiensten

Geen zorgen wanneer u los van het net bent

Dankzij de kennis die onze verbonden producten aanstuurt, geeft VRM het hoogst mogelijke niveau van bewaking en beheer. Meerdere systemen kunnen gemakkelijk op afstand bewaakt en beheerd worden. Een bezoek brengen aan de locatie is niet meer altijd nodig en kan beter voorbereid worden indien het wel nodig is. Het werken met VRM betekent nieuwe zakelijke mogelijkheden zoals pro-actieve service- en onderhoudscontracten voor installatie professionals.

Downloads & Ondersteuning

Vind een Victron Energy leverancier in de buurt

Vind een leverancier