Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Via de VE.Direct naar Bluetooth Smart dongle kan de BMV of MPPT-informatie op iOS- en Android-toestellen weergeven worden met de VictronConnect-app. Bekijk informatie draadloos zoals accustatus en PV-paneelvermogen, plus andere nuttige gegevens. 

De dongle kan gegevens lezen van alle producten met een VE.Direct-poort, zoals de BMV-70x reeks accubewakers, Phoenix Inverter met VE.Direct-poort, MPPT PV-laadregelaars. 

Dit omvat ook direct uitlezen: wanneer de VE.Direct Smart dongle met een BlueSolar MPPT, BMV-70x of een Phoenix Inverter VE.Direct verbonden is, geeft VictronConnect de belangrijkste gegevens van deze producten op de pagina met apparaatlijst weer zonder een verbinding met het product te vereisen. Dit omvat visuele berichten van waarschuwingen, alarmen en fouten voor diagnose in één oogopslag.


VictronConnect

VictronConnect stelt je in staat om de live-status te zien en instellingen te wijzigen van alle Victron-producten met Bluetooth of die aangesloten zijn op een VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads & Ondersteuning

Vind een Victron Energy leverancier in de buurt

Vind een leverancier