Deze website draait volledig op zonne-energie.

Probeer de VRM demo
Totaal geproduceerde zonne-energie
MWh
Watt
zonnerendement

De MPPT VE.Can SmartSolar-acculader gebruikt de laatste en snelste technologie om de energie van een zonnestraal om te vormen tot energie die een accubank optimaal oplaad.

Modellen: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Super snelle Maximum Power Point Tracking

De MPPT VE.Can SmartSolar-acculader wordt aangesloten op een open PV-circuit van 150 of 250 Volt en zal uw 12, 24 of 48V-accubank van 70 tot 100 A stroom (afhankelijk van het model) automatisch detecteren.

De laadinstellingen zijn volledig programmeerbaar en kunnen zelfs ingesteld worden voor verschillende chemische samenstellingen voor accu’s, zoals loodzuur, lithium en anderen.

Bedien uw acculader op afstand

DE MPPT VE.Can SmartSolar-acculader kan op afstand bediend en ingesteld worden met Bluetooth via de VictronConnect-app. Dit maakt de instelling van het apparaat mogelijk, alsmede het beheer en een directe weergave van informatie zoals accuspanning en stroom, PV-spanning en -stroom en historische gegevens. 

Additionele seriegeschakelde eenheden

De VE.Can SmartSolar-acculader is uitgerust met CAN bus-poorten. Hierdoor wordt de aansluiting van additionele VE.Can SmartSolar-acculaders mogelijk gemaakt. Deze additionele eenheden worden eenvoudigweg seriegeschakeld met een enkele RJ45-kabel.

Alle individuele VE.Can SmartsSolar-acculaders zullen hun laadfasen op elkaar afstemmen, zodra ze op elkaar zijn aangesloten. Ze kunnen ook hun gegevens doorsturen naar een GX-monitoringsapparaat via een enkele kabel.  

Monitoring en bediening op afstand

Als het GX-apparaat is verbonden met het internet, zal het Victron Remote Management-portaal (VRM) toegang geven tot het volledige vermogen van uw zonneladers.

SmartSolar-controlescherm

De VE.Can.SmartSolar-acculader is ook uitgerust met een VE.Direct poort zoals onze andere MPPT zonneladers. Deze poort kan voor controle van enkelvoudig toestel of voor beheer straatlicht zijn. De aan/uit connector met afstandsbediening kan extern beheerd worden door een toestel van derden zoals een lithium batterij. Een optioneel plug-in LCD beeldscherm/beheer biedt live-gegevens, opstelling en bediening, recht van het hart van het toestel.

VictronConnect

VictronConnect stelt je in staat om de live-status en configuratie van alle Victron-producten te verkrijgen, die Bluetooth hebben of die aangesloten zijn op een VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Vind een Victron Energy dealer bij u in de buurt

Vind een dealer