Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Venus GX is het communicatiecentrum van uw installatie. Met Venus GX kunt u alle componenten in uw systeem aanspreken en ervoor zorgen dat deze in harmonie met elkaar werken. De bewaking van live-gegevens en het wijzigen van instellingen vindt plaats op uw smartphone (of een ander apparaat) via ons gratis Victron Remote Management Portal (VRM).

VEROUDERD: Voor nieuwe installaties, raden wij de gelijk geprijsde, maar veel krachtigere Cerbo GX aan.

Intuïtief systeemoverzicht - alles wat u moet weten

Zodra u inlogt, biedt Venus GX u ogenblikkelijk een overzicht van uw systeem: de laadstatus van uw accu; het huidige stroomverbruik; de door de zonnepanelen gegenereerde stroom; de stroomvoorziening via het elektriciteitsnet of een aggregaat.


Het volledige vermogen van Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) biedt u volledige toegang tot zeer uitgebreide aansturing en instellingen van alle systeemcomponenten die op uw CCGX of Venus GX zijn aangesloten. Het maakt het inloggen van de gebruiker of installatiemonteur op afstand mogelijk - overal en op elk moment. Deze krachtige toepassing biedt tevens probleemloze diagnostische controles en analyses van gearchiveerde informatie.


Automatische in-/uitschakeling van het aggregaat

Venus GX kan worden geprogrammeerd om automatisch uw aggregaat in te schakelen bij een te lage spanning, een te hoog verbruik of een bepaalde laadstatus van de accu. Het kan bovendien zo worden ingesteld dat de ontsteking wordt vertraagd tot aan het eind van 'stille' tijden, zodat onbedoelde overlast midden in de nacht wordt voorkomen.


Remote Console - regel alles overal...

Remote Console biedt visuele toegang tot de live-gegevens en instellingen van uw Venus GX ...en omdat het op afstand is, kunt u dit overal in de wereld doen.


Energy Storage Systems - 24-uurs bewaking

Venus GX beheert ESS - energieopslagsystemen. Het houdt de noodaccu's op 100%, wordt ingeschakeld tijdens stroomonderbrekingen en leidt het te veel aan (zonne-) energie terug voor eigen verbruik, waardoor u geld bespaart.


Bewaak de elektronica van uw boot of camper op afstand

Plant u een boottocht of een reis met de camper? Door de bewaking op afstand van uw Venus GX kunt u ervoor zorgen dat uw boot of camper klaar is voor gebruik. Venus GX maakt het tevens mogelijk om apparatuur van andere fabrikanten aan te spreken. En met Venus GX kunt u ook nog eens de tanks in de gaten houden.


Ervaar de kracht van VRM

Zie bewaking op afstand in actie, ervaar VRM in duizenden installaties wereldwijd of log in om aan de slag te gaan.

Downloads & Ondersteuning

  • Venus GX
  • 3D
    Dit bestand moet eerst gedownload worden naar de computer voordat het geopend kan worden met Acrobat Reader. Download Acrobat Reader.
    3D-tekeningen worden weergegeven als ze worden geopend in Acrobat Reader en de toestemming om 3D-bestanden te bekijken is ingesteld in Acrobat Reader.
    Venus GX (3D)
  • Venus GX (stp)

Venus OS v3.20 - Orion XS, new Marine MFD app and more

We've just released a new version of Venus OS, the software on our GX monitoring product range such as the Cerbo GX , and the recently launched Ekrano GX . Let's get into the highlights of the v3.20 release: Completely renewed Marine MFD App We have completely revamped the Victron App that works on all popular chart plotters and MFDs. A great deal of work has gone into bringing the...
Lees meer

Vind een Victron Energy leverancier in de buurt

Vind een leverancier