Veldtest: Zonnepanelen

Een vergelijking tussen Mono, Poly, PERC en Dubbele PV-modules.

Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
S
Totale zonneopbrengst: --
E
Totale zonneopbrengst: --
W
Roemenië
--
--
Installatie datum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Instraling

Dit is een praktijktest en de resultaten zijn specifiek voor deze installatie op deze locatie. Graag onderzoeken wat de beste oplossing is voor de eigen situatie, want de resultaten kunnen verschillen naargelang de omgevingsinvloeden.

Totale zonneopbrengst per 27/03/2023 toen de resultaten opnieuw werden ingesteld:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-oost: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

We geloven dat inzicht in uw installatie hebben een sleutelfactor is in het behouden en bedienen van uw zelfvoorzienende energieoplossingen. Zelfvoorzienend mag niet offline betekenen dus hebben we de GlobalLink 520 gecreëerd. Dit toestel zal 4G LTE-M connectiviteit brengen aan alle VE.Direct ingeschakelde toestellen zonder enige maandelijkse kosten of abonnementen, gedurende de eerste vijf jaar. 


Globale connectiviteit met 4G LTE-M

LTE-M is de afkorting voor LTE Cat-M1 of Langetermijn Evolutie (4G), categorie M1. Deze cellulaire technologie werd ontworpen om Internet van Dingen toestellen te verbinden met bestaande 4G-torens terwijl lage energie gebruikt werd. LTE-M ondersteunt overhandigingen en roaming dus is het mogelijk dit toestel in een bewegend voertuig, zoals een camper, te gebruiken. Bekijk de lijst in onze handleiding GlobalLink 520 om te zien of LTE-M officieel bevestigd werd om beschikbaar te zijn in uw regio. Dekking verhoogt elke week naarmate lokale providers ondersteuning doorvoeren. Uw aankoop omvat 5 jaar connectiviteit dus hoeft u zich geen zorgen te maken over het aankopen van een aparte databundel en SIM-kaart.

Makkelijke systeemcontrole & -regeling

De GlobalLink 520 heeft twee communicatiepoorten, die toelaten tot twee VE.Direct-apparaten, zoals een BMV Battery Monitor en/of een MPPT PV-laadregelaar, rechtstreeks met VRM te verbinden. Compatibele Victron Smart-producten kunnen via BLE verbonden worden. Met twee digitale ingangen die ook werken als pulstellers en een remote regelbaar relais is het een perfecte oplossing om je installatie te controleren en regelen.

Antenne ingebouwd

De GlobalLink 520 wordt geleverd met een ingebouwde antenne die ontworpen werd om overal ter wereld te werken. Wanneer u echter betere ontvangst vereist of u uw module wenst te installeren in een nutsbedrijfswagen bijvoorbeeld, is het ook mogelijk een externe antenne te monteren.

RuuviTag-ondersteuning

De GlobalLink 520 ondersteunt nu de RuuviTag-temperatuursensoren. Deze op accu’s werkende sensoren maken via Bluetooth Low Energy (BLE)-verbinding en zijn eenvoudig in te stellen met behulp van VictronConnect. Alle gegevens van de RuuviTag-sensoren, zoals temperatuur, vochtigheid en luchtdruk, zijn rechtstreeks beschikbaar in VRM.

Victron Remote Management

Het online Victron Remote Management (VRM) portaal biedt u toegang tot uw installatie, van overal, op elk ogenblik. In VRM kan u de status van uw verbonden producten controleren, gedetailleerde geschiedenisgrafieken van uw energie bekijken, gedetailleerde analytische rapporten genereren en zelfs automatische alarmen configureren indien er iets verkeerd zou gaan.

VictronConnect

VictronConnect stelt je in staat om de live-status te zien en instellingen te wijzigen van alle Victron-producten met Bluetooth of die aangesloten zijn op een VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads & Ondersteuning

Vind een Victron Energy leverancier in de buurt

Vind een leverancier